Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak to jest z banem za bola?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czytałem sobie parę tematów na temat tego bana za bola. Zadaję to pytanie po raz kolejny ponieważ trochę boję się o moje konto na które przeznaczyłem trochę pieniędzy. Z tego co wyczytałem to znalazłem parę teori nt tego jak można bana wyłapać.Oto parę z nich:

-Nie można dostać za bola
-Można dostać przez jakieś nieumiejętne używanie
-Można dostać za reporty innych graczy.
-Można dostać za exploity czy jakoś tak.
-Można dostać przez wykonywanie jakiś nierealnych rzeczy w bardzo szybkim tempie.

Więc jak to jest z tym bolem? Interesuje mnie jeszcze tylko czy riot nie wypuści czasem jakiegoś zabezpieczenia za jakiś czas które może zdemaskować czy ktoś używał/używa tego programu. Dla przykładu grałem katą wraz z tym programem. Nie ukrywam że jestem w brązie i miałem dobre staty dlatego że skrypt bardzo szybko wykonywał kombo itd. Czy riot może coś takiego wykryć?Może jest jakaś osoba która dostała za to bana i się wypowie? 

Za sensowne odpowiedzi z góry dziękuję :)

sygnaturacx.jpg

Opublikowano

RIOT nie ma raczej w planach wprowadzenia "anty hack shielda"

Report od innych graczy - bez dowodów nic nie zrobią

Bana za bola można dostać jedynie jak grasz na exploitach i ktoś podeślę filmik z dowodami do RIOTu, ew. jak będziesz grać z disem na rankedach ( ryze, cassio etc. )

f1a327ea2f.png

Opublikowano

W brązie to się tam nikt nie domyśla ale jak grałem ta katariną to skacze po każdym killu na innego przeciwnika jak skurwysyn więc trochę się obawiam bana. Może jestem przewrażliwiony na tym punkcie xD

sygnaturacx.jpg

Opublikowano

Przykład? Chyba tylko Cass Whooping, wystarczy wyłączyć stackowanie pasywki i tyle.

Jeszcze ryze, yasuo itd.

Opublikowano

A niby jakie Exploity ma yasuo i Ryze? Ryze ma tylko zwiększony zasięg Q, tylko debil by tego używał, więc nie wiem w czym problem...

Ma jeszcze to, że może używać skille z pleców. ^_^

Opublikowano

To każda postać może.

Każda, której skill jest targetowany :D

A niby jakie Exploity ma yasuo i Ryze? Ryze ma tylko zwiększony zasięg Q, tylko debil by tego używał, więc nie wiem w czym problem...

Yasuo ma de-sync tak jak Velkoz, mianowicie ich animacje dance albo joke, kierowane są zawsze w jedną stronę i spamując nimi zasłaniasz animację ruchu. 'Teleportujesz' się o tyle, o ile jednostek mógłbyś przebiec normalnie. Gówno dla szpanu.

Opublikowano

Każda, której skill jest targetowany :D

Yasuo ma de-sync tak jak Velkoz, mianowicie ich animacje dance albo joke, kierowane są zawsze w jedną stronę i spamując nimi zasłaniasz animację ruchu. 'Teleportujesz' się o tyle, o ile jednostek mógłbyś przebiec normalnie. Gówno dla szpanu.

To jest wykonalne bez bola: http://www.youtube.com/watch?v=fzMKW-5us6o

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

jeśli nie zrobisz penty szybciej niż w 1.5 sec. to bana nie dostaniesz bo tyle wynosi rekord w lolu
gdybyś zrobił to szybciej głównie myślę o katarinie z tym xD
to byłoby to bardzo podejrzane :D

32984651300858722438.png

Opublikowano

jeśli nie zrobisz penty szybciej niż w 1.5 sec. to bana nie dostaniesz bo tyle wynosi rekord w lolu

gdybyś zrobił to szybciej głównie myślę o katarinie z tym xD

to byłoby to bardzo podejrzane :D

Penta w 1,5s? bzdura. Pomyśl choćby o dobrze zrobionym ulti nunu.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

No wiec tak

Ban za bola dostepny jest uzywajac exploitow

Exploitem ktory zna kazdy jest NO FACE czyli skille bez animacji odwracania (zza plecow)

Stosujemy go u ryze i cassio

Exploit na Q ashe no cost mana

Niewidzialna trucizna singeda

x

Opublikowano

Raczej nie dostaniesz bana o ile nie beda lecialy skile z plecow, nie bedziesz tego nagrywac i sie chwalic. Najczesciej bany za bola spowodowane sa przez skrypt ,,Friends.lua,,

Opublikowano

Exploitem ktory zna kazdy jest NO FACE czyli skille bez animacji odwracania (zza plecow)

Stosujemy go u ryze i cassio

Co wy macie z tym Ryze i Cassio? Praktycznie każdy champ może mieć NFD.

Opublikowano

Penta w 1,5s? bzdura. Pomyśl choćby o dobrze zrobionym ulti nunu.

albo ult talona, jezeli rekord wynosi 1,5sekundy to go pobilem bo zjadlem kiedys caly enemy team na ult talonem...  

topic.  boisz sie to nie graj, szansa na bana jest jak zawsze i to duza bo predzej czy pozniej ktos cos z tym zrobi ale kto wie kiedy i gdzie

16k7y4p.png

Opublikowano

Po raportach raczej nie. No chyba, że ktoś doda nagranie wideo z dowodem. Ale lepiej być czystym.

azbest_6038.png

Elo kochanie masz u mnie branie <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...